无忧答案网

搜索

重庆大学2019年10月网上考试《大学英语(1)》B卷

[复制链接]
黄老师 发表于 5 天前 | 显示全部楼层 |阅读模式
黄老师
5 天前 85 0 看全部
扫码加微信
2019年10月网上考试《大学英语(1)》B卷
1.[单选题]At first ____, she is not pretty, but gradually you'll find she is such a lovely girl.
    A.look    B.glance
    C.vision    D.glimpse
    正确答案:——D——
2.[单选题]Only when he was put in prison, ____ how silly he was and what a serious harm he had did to her.
    A.should he have realize    B.he realized    C.did he realize
    D.he had realized
    正确答案:——C——
3.[单选题]Seldom____such a funny story as he told us.
    A.have I heard    B.I have heard
    C.did I listen    D.I listened
    正确答案:————
4.[单选题]For centuries, the Atlantic Ocean kept the New World from____by the people of Europe.
    A.discover    B.discovered    C.discovering
    D.being discovered
    正确答案:————
5.[单选题]Some children spend most of their free time _____television.
    A.looking
    B.seeing
    C.watching
    D.observing
    正确答案:————
6.[单选题]The football match was televised____from the Capital Stadium.
    A.alive
    B.live
    C.living
    D.lively
    正确答案:————
7.[单选题]Sally ______to have a cup of coffee whenever she comes home.
    A.would like
    B.would rather
    C.like
    D.feel like
    正确答案:————
8.[单选题]Once you have finished the design, you may have a whole week ______.
    A.off
    B.down
    C.in
    D.up
    正确答案:————
9.[单选题]We have to do this uninteresting work _____ we like it or not.
    A.no matter
    B.either
    C.whatever
    D.whether
    正确答案:————
10.[单选题]____ you have worked out the hard problem, you shall have a rest first.
    A.By now
    B.Ever since
    C.Now that
    D.In that
    正确答案:————
11.[单选题]We are having a _____ technical problem with one of our engines.
    A.light
    B.slight
    C.bright
    D.slim
    正确答案:————
12.[单选题]She _____ quite a lot for such a young age.
    A.has expensed
    B.expensed
    C.experience
    D.has experienced
    正确答案:————
13.[单选题]Rather than ____ everything to the last minute he always prefers to start early.
    A.leave
    B.leave to
    C.leaving
    D.left
    正确答案:————
14.[单选题]Your handwriting has a ____ style and I can recognize it at once.
    A.unique
    B.common
    C.sharp
    D.beneficial
    正确答案:————
15.[单选题]She _____ accept his invitation to see a movie.
    A.is reluctant to
    B.is irrelevant to
    C.is favorable to
    D.is able to
    正确答案:————
16.[主观题]把大衣穿上,不然会感冒的。


    正确答案:————
17.[主观题]好好休息,你很快就会康复。


    正确答案:————
18.[主观题]Haveyou ever  stopped  to  think why many people  are complaining  about  all  the pressure in life?


    正确答案:————
19.[主观题]Whenever you feel like talking with me, give me a call.


    正确答案:————
20.[阅读理解]We get energy from the foods we eat. Our food supplies energy to keep our organs working. Our food also supplies heat to warm our bodies.  The main energy foods are the carbohydrates (碳水化合物). These are sugars and starch (淀粉). Wheat and rice are rich in starch and many fruits and vegetables contain considerable amount of sugar. Sweets, honey and jam are also rich in sugar.  Like carbohydrates, fats are food that provides us with energy. Butter, margarine, certain types of fish, eggs, cooking oils and most red meats are rich in fats. Fats can be stored in various parts of the body as reserves of energy. Because fats in general are slowly digested, they satisfy hunger for long periods.  Proteins (蛋白质) are very complex substances. The body needs proteins for the growth of new cells and for the repair and replacement of old cells. Foods rich in proteins are essential to a balanced diet. Milk, some vegetables, meat, chicken, fish, cheese, grains and nuts are some foods rich in proteins.  A good diet will contain a variety of foods so that the body contains all the minerals it needs for good health.  Vitamins are necessary for the proper working of the body. If we eat a variety of foods, we can be sure of obtaining all the vitamins we need.  Water makes up about 70 per cent of the weight of the human body. The average adult needs about two liters of water daily to replace the water the body loses.
1Of the following substances, which are not used as sources of energy by living things?____
    A.Starches
    B.Vitamins
    C.Proteins
    D.Fats
2If equal weight of the following substances is “burned” in the body, the largest amount of energy is produced by____.
    A.carbohydrates
    B.fats
    C.vitamins
    D.mineral salts
3A boy grows five centimeters a year. The new material in his body has been built mainly from food called____.
    A.fats
    B.vitamins
    C.proteins
    D.carbohydrates
4Which of the following is not true?____
    A.If a man weighs 150 pounds, 105 pounds are water.
    B.Apple, butter and meat are rich in proteins.
    C.A well-balanced diet contains proteins, fats, minerals and vitamins.
    D.Biscuits, cakes and sweets may provide us with energy.
5People can get all the minerals the body needs by____.
    A.having a balanced diet
    B.drinking more milk
    C.eating fruits and vegetables
    D.having more fish and eggs


    正确答案:————
21.[阅读理解]Communication between villages and the nearest town was poor. Roads were bad; there was some attempt to keep them in order, but as each parish (教区) was responsible for its own section of the road, the state of repair depended on the enthusiasm of the parish officers. There was, however, little wheeled traffic except for farm coaches used by men of wealth. Most traffic was by means of pack horses. Travelers rode on horseback or walked.  Since communication was so difficult, the local markets, held weekly at the nearest town, or the fairs, held annually at the greater cities, became important places for the exchange of goods of all kinds.
6The passage is primarily about____.
    A.traveling
    B.roads
    C.market
    D.communication
7The author's conclusion that local markets and fairs were important is based on his statement that____.
    A.communication between villages and towns was poor
    B.there was little wheeled traffic
    C.exchanges of goods took place at the markets
    D.markets and fairs were often held
8Most traffic was not wheeled because____.
    A.most people could not afford this means of travel
    B.coaches were uncomfortable
    C.horses were better than coaches
    D.roads were so bad
9Poor roads were probably so because of____.
    A.politics on a parish level
    B.the competition between parishes
    C.the lack of traffic
    D.the lack of enthusiasm of local authorities
10The author's statement about the important of markets and fairs is____.
    A.a conclusion he draws on the basic of his main thought
    B.an interesting fact he includes
    C.apparently contrary to the main thought
    D.a proof he uses to establish his main thought


    正确答案:————
22.[阅读理解]All living things must fight to stay alive. They have to feed on something and at the same time avoid being eaten. Therefore they have to solve this big problem of staying alive in their own way. The danger of being eaten in the sea is great. Those plants and animals that do survive usually reproduce ( 繁殖 ) very fast and in great number. Certain sea animals have defensive device ( 装置 ) which help them to survive. The jelly fish have poisonous tentacles ( 触角 ) which are used for attack and defense. Another method of survival which sea plants and animals use is disguise ( 伪装 ). They usually have the same colour as their surroundings. In order to stay alive, animals need to have good senses. Fishes have sharp eyes. Almost all animals are sensitive to touch. Fishes judge movements in the water by means of their lines. Fishes and other sea animals can hear well and many of them can make different types of warning sounds.
11What is the greatest problem that the living things face? ( )
    A.They have to eat other things.
    B.They have to fight not to be eaten.
    C.They have to live on in their own way.
    D.They have to live in the sea.
12In the article, how many ways that the sea animals use in order to survive are mentioned? ( )
    A.One.
    B.Two.
    C.Three.
    D.Four.
13Jelly fish is an example of animals ( ).
    A.who can reproduce very fast
    B.who can protect themselves from being attacked by poison
    C.who can change their colour
    D.who have very good senses
14The underlined word "survive" in Paragraph 2 means ( ).
    A.remain alive
    B.live struggle for food?
    C.feed on something
15Which of the following is NOT mentioned as a way to help animals survive? ( )
    A.Sensitive skin.
    B.Sharp eyes.
    C.Fine smell.
    D.Good hearing


    正确答案:————
23.[阅读理解]The sense of sound is one of our most important means of knowing what is going on around us. Sound has a wasted product, too, in the form of noise. Noise has been called unwanted sound. Noise is growing and it may get much worse before it gets any better. Scientists, for several years, have been studying how noise affects people and animals. They are surprised by what they have learned. Peace and quiet are becoming harder to find. Noise pollution is a threat that should be looked at carefully. There is a saying about it being so noisy that you can't hear yourself think. Doctors who study noise believe that we must sometimes hear ourselves think. If we don't we may have headaches, other aches and pains, or even worse mental problems. Noise adds more tension to a society that already faces enough stress. But noise is not a new problem. In ancient Rome, people complained so much about noise that the government stopped chariots from moving through the streets at night! Ways of making less noise are now being tested. There are even laws controlling noise. We cannot return to the "good old days" of peace and quiet. But we can reduce noise — if we shout loudly enough about it
16Why are scientists surprised by the findings in their noise study? ( )
    A.Because the world is becoming more and more noisy.
    B.Because they have learned that noise is also a kind of pollution.
    C.Because noise is an unwanted waste for human beings
    D.Because people knew little about the danger of noise before.
17What may be the result if we cannot hear ourselves think? ( )
    A.We may forget what we have thought about
    B.Our thoughts may be interfered.
    C.Our mind may be harmed.
    D.We may have difficulty using the right words.
18When the writer says we cannot return to the good old days, he means that ( ).
    A.our society is becoming much worse than before
    B.in our modem society it is hard to lead a quiet life
    C.the old days were much happier than the present time
    D.it is impossible for us to deal with noise as we did before
19From the last sentence of the passage we can learn that ( ).
    A.we can put noise under control if our measures are effective
    B.sometimes we have to shout loudly so that others can hear us
    C.shouting is a chief cause of noise pollution
    D.it is important to warn people of the danger of noise pollution
20Which of the following is TRUE according to the passage? ( )
    A.Only recently did people realize the harmfulness of noise.
    B.Noise pollution is the worst kind of pollution we suffer from.
    C.People are now trying to find ways to make noise as low as possible.
    D.The writer thinks that it is almost impossible for people to avoid noise.


    正确答案:————
24.[阅读理解]Gift giving customs vary greatly from country to country. What is considered appropriate in France may be entirely inappropriate in Japan . To the Japanese, gift giving is a way of communicating respect, friendship, and appreciation. When meeting with a group of Japanese professionals, be sure to give higher quality gifts to those with more senior rank within the company. Always present the gift with two hands. This is also true with presenting business cards. Gift giving in Australia , Canada , United States , European countries is rarely expected. While seen as a nice gesture, it is more important to avoid gifts that will be regarded as bribes( 行贿 ). Small gifts such as pens, business diaries, and mementos with company logos are usually sufficient. It is important to avoid highly personal gifts such as clothing. When visiting the home of a colleague from one of these countries, it is normally appropriate to present a gift to the hostess. In conclusion, international gift giving rules varies from country to country. We can’t list all customs here. Before presenting a gift to an important foreign colleague, do a little research on the customs, it will help you more.
21What is the mainly idea of the passage? ( )
    A.Gift giving in eastern countries.?
    B.Gift giving professions.
    C.Gift giving in western countries.
    D.Gift giving customs.
22Which of the following behaviors is not correct in Japan according to the passage? ( )
    A.Giving the same quality of gifts to all the people.
    B.Using two hands to send gifts or cards.
    C.Following the general rules of Japanese.
    D.Never preparing any gifts.
23Which of the following gifs is preferred in European countries? ( )
    A.Money.
    B.Business diaries.
    C.Clothing
    D.Ties
24We may prepare a gift to the hostess when visiting the home EXCEPT in ( )
    A.Japan
    B.Australia
    C.Canada
    D.USA
25The rules of gift giving varies greatly, what shall we do before present a gift? ( )
    A.Preparing the expensive gift.
    B.Avoid highly personal gifts.
    C.Do research on the customs.
    D.Ask our guests beforehand


    正确答案:————
25.[主观题]This part is to test your ability to do practical writing. You are required to write a letter note according to the following instructions given in Chinese. Remember to write the letter on the Composition / Translation Sheet.给 Robert 先生写一封短信。 内容:希望能在贵出版谋求一个职位。我现年三十岁,目前受雇于彼得逊出版社。我离开现工作岗位的唯一理由是,目前的职位对我没有发展途。我擅长写作和编辑,所以一直想从事编辑工作。[注意:必须包括收信人的称谓,写信日期 (2004年6月),收信人( 杰克 )的签名等基本格式。]


    正确答案:————
附件是答案

2019年10月网上考试《大学英语(1)》答卷.zip

44.73 KB, 下载次数: 0, 下载积分: 贡献 1

售价: 25 金币  [记录]  [购买]

答案

黄老师当前离线
管理员

查看:85 | 回复:0

热点排行更多
手机版| 网站地图| 无忧答案网
免责声明: 本网不承担任何由内容提供方提供的信息所引起的争议和法律责任。
Copyright © 2020-2030 5u.studio. All Rights Reserved.   Powered by op5u X3.4
快速回复 返回顶部 返回列表